Skip to main content
cadires amfibies crosses

Vinaròs renova les cadires amfíbies i les crosses de les platges

El material s'ha pogut adquirir gràcies a una subvenció de 1.696€ per part de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a garantir l'accessibilitat a les platges

Vinaròs compta des d'avui mateix amb dues cadires amfíbies noves i un renovat conjunt de vuit crosses per a garantir l'accessibilitat a les platges a les persones amb mobilitat reduïda. El nou material s'ha pogut adquirir gràcies a la subvenció atorgada per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, amb un import de 1.696€.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que "Vinaròs és un referent de destí accessible i des de Turisme es realitzar un gran esforç per a oferir noves millores any rere any, i garantir uns serveis òptims, per a les persones amb mobilitat reduïda que decideixen passar les vacances a la localitat".

Des de l'àrea de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic assenyalen que el nou material adquirit, dues cadires amfíbies i un joc de crosses, ha sigut per a la platja del Clot, encara que segons indiquen es redistribuirà per les platges urbanes en funció de les necessitats dels usuaris. En aquest sentit el regidor Albella ha destacat que s'ha fet un gran esforç per a millorar l'accessibilitat de la platja del Clot amb la creació de rampes, el rebaix de les voreres i l'ampliació del pàrquing per a veïns i visitants amb mobilitat reduïda.

Per acabar Albella insistia que “oferir unes platges de qualitat per a tots els banyistes és un dels principals objectius del Govern Municipal, amb fàcil accessibilitat i servei de salvament per continuar fent de Vinaròs un destí referent”.