Skip to main content
Vinaròs se adhiere en la Semana de la Movilidad Sostenible

Vinaròs s'adhereix a la Setmana de la Mobilitat Sostenible

Es tracta d'una iniciativa a nivell europeu que se celebrarà del 16 al 22 de setembre per a fomentar l'ús del transport sostenible que també inclou el Dia Mundial Sense Cotxes

Hi ha tres ODS (Objectius de Desenvolupament  Sostenible) que tenen relació directa amb la mobilitat ODS 11, ODS 12, ODS 13

Vinaròs s'afegirà per quart consecutiu a la Setmana de la Mobilitat amb diverses accions impulsades des del Govern Municipal per a fomentar entre la ciutadania l'ús del transport sostenible. Cal destacar que aquesta forma de desplaçament, amb bicicleta o transport públic, suposa una important reducció de les emissions de gasos a l'atmosfera, a més de fer una ciutat molt més amable a l'hora de circular.

La primera mesura que posarà en marxa l'Ajuntament serà la gratuïtat del bus local Costa Nord - Hospital - Costa Sud des d’avui mateix fins al 22 de setembre. D’altra banda, demà dissabte es farà una ruta a peu per la Costa Sud, amb sortida des de la pèrgola del passeig Blasco Ibáñez a les 10:00h. Així mateix, també es faran activitats a la carpa de l’Atlàntic que inclouran tallers de mobilitat per part de la Policia Local i fins i tot paradetes amb vehicles sostenibles, activitats infantils i exposició de vehicles.

Per a la tarda del 22 de setembre, Dia Mundial Sense Cotxes, es farà el tall del carrer de la Mare de Déu dels Socors per donar preferència als vianants i també fomentar l'ús de la bicicleta, a més d’organitzar activitats infantils. La Setmana de la Mobilitat també inclourà el Dia de la Bici, una ruta a peu per la ciutat, xarrades i fins i tot actuacions de la Colla de Nanos i Gegants i també d’ESMUVI.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.