Skip to main content
Vinaròs supera el 88% de ocupación turística durante el mes de julio

Vinaròs supera el 88% d’ocupació turística durant el mes de juliol

Aquesta dada suposa un increment del 3% en relació a l'any passat i es manté en la línia de la resta de les destinacions costaneres de la Comunitat Valenciana

Des de Turisme Vinaròs s’ha fet un balanç de les dades d'ocupació hotelera a la localitat durant el mes de juliol. Per tal d’obtenir-les s’ha consultat les empreses d’allotjament reglat de la destinació, així doncs, d’acord amb les xifres recollides la ciutat ha aconseguit una 88 % d’ocupació, una quantitat que supera un 3% en relació a la que es va aconseguir l’any passat.

Pel que fa a les dades més concretes, els hotels han aconseguit una ocupació mitjana del 86%, els apartaments han arribat fins als 81%, mentre que els càmpings han assolit el 97%.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Interés Turístic i Promoció de la Ciutat, Marc Albella, ha mostrat la seua satisfacció per les xifres i ha destacat que “Vinaròs es continua posicionat com un destí referent a la Comunitat Valenciana, gràcies al seu litoral i sobretot a la variada programació turística i cultural que s’ofereix durant l’estiu”. Segons afegia fins i tot s’han registrat un increment del 3% en relació a les dades de l’any passat, fet que demostra la recuperació progressiva del sector i fan preveure un més d’agost positiu.

Abella assenyalava que “des de l’Ajuntament treballem per a posicionar Vinaròs com a un destí gastronòmic i inclusiu referent, a més de presentar la candidatura al Pla de Sostenibilitat Turística, que suposaria una ajuda de 3 milions d’euros per al creixement turístic i sostenible de la ciutat”. Segons insistia el turisme és un sector econòmic molt important al municipi, que també beneficia a altres com el comerç, la gastronomia, la cultura o l’esport, per tant és fonamental treballar per fer de Vinaròs tot una destinació referent.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.