Skip to main content
Sant Canut y Sant Sebastià

L’Ajuntament de Vinaròs presenta els actes de Sant Canut i Sant Sebastià

S’habilitaran autobusos gratuïts de pujada i baixada per a les dues festivitats amb sortida des del Palau de Justícia, així mateix els tiquets per a les paelles es podran adquirir a partir de dilluns a l’ajuntament

La regidora de Festes, Paula Cerdà, ha presentat aquest matí la programació que s’ha preparat per gaudir de la revetlla de Sant Canut i del dia de Sant Sebastià, patró de Vinaròs. Cal destacar que per part de la Brigada Municipal s’ha adequat l’ermita per a rebre les milers de persones que durant els dos dies s’aproparan per gaudir de tots els actes previstos.

Pel que fa a Sant Canut, Cerdà detallava que la programació començarà a partir de les 18:00h amb l’actuació del grup NEPAL, seguirà amb Furinyos a partir de les 19:30h, mentre que a les 21:00h serà en torn de La Kinky Band. Després dels concerts continuarà la música, des de les 23:30h fins les 03:30h, amb les actuacions dels discjòqueis JBeren, Xavi Reverter i Àlex Montes.

Per facilitar l’accés a l’ermita l’Ajuntament habilitarà autobusos gratuïts de pujada i baixada des del Palau de Justícia. L’horari de pujada serà des de les 17:30h fins les 01:00h i el de baixada des de les 20:30h fins a les 04:30h, amb una freqüència de 30 minuts.

Cerdà comentava que “durant la revetlla de Sant Canut estarà disponible el servei de bar a l’ermita i també es posaran a disposició dels veïns els torradors per aquells que vulguen fer-se la carn”. En aquest sentit, recordava que queda totalment prohibit fer foc fora dels espais habilitats per l’Ajuntament.

Per al dia de Sant Sebastià els actes començaran amb la pujada de la relíquia a les 07:30h des de l’església arxiprestal, en arribar a l’ermita, cap a allà a les 09:00h s’oferirà la tradicional missa dels peregrins i a les 12:00h es realitzarà l’ofici major, i en acabar es farà el repartiment de les paelles. Els tiquets es podran aconseguir a partir de dilluns de 09:00h a 14:00h i de 17:00h a 20:00h a la planta baixa de l’ajuntament amb el preu 1€ dos racions. Cerdà assenyalava que enguany com a novetat s’habilitarà una màquina per a fer el pagament, que comptarà amb el suport de personal municipal per a ajudar a fer la gestió. D’altra banda, durant el dia de Sant Sebastià també es podran adquirir els tiquets a la mateixa ermita des de les 10:00h fins les 13:00h.

El servei de bus de pujada per al dia de Sant Sebastià començarà a les 9:00h fins a les 16:30h, amb una freqüència de 15 minuts des del Palau de Justícia, mentre que la baixada serà des de les 9:30h fins les 17:30h.