Skip to main content
El Ajuntament organiza jornadas de puertas a la Cochera de Batet que este fin de semana recibirá la copa de la UEFA del Villarreal CF

L'Ajuntament organitza jornades de portes a la Cotxera de Batet que aquest cap de setmana rebrà la copa de la UEFA del Villarreal CF

La Regidora de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, amb la Regidoria d'Esports, ha organitzat per aquest cap de setmana unes jornades de portes obertes perquè veïns i visitants puguen gaudir de la copa de la UEFA Europe League aconseguida pel Villarreal CF. Cal destacar que la iniciativa també servirà per a donar a conéixer el futur Centre d'Inspiració Turística Vinaròs-Maestrat.

El regidor d'Esports, José Chaler, ha indicat que "els aficionats al món del futbol i veïns en general podran veure de primera mà el títol europeu aconseguit pel Villarreal CF el passat 26 de maig". Segons detallava serà una oportunitat única per a fer-se fotografies amb el trofeu i fins i tot entrar en el sorteig de regals a través de les xarxes socials de l'equip groguet.

Chaler agraïa al club aquesta iniciativa i destacava que forma part de la campanya Endavant Província que té com a objectiu apropar el Villarreal CF a la ciutadania, a més de promocionar i impulsar el territori.

Les jornades de portes obertes es faran aquest dissabte 3 de juliol de 12:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h, mentre que diumenge l'horari serà de 10:00h a 14:00h i de 16:00 a 19:00h.

Per la seua banda, el primer tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha indicat que la Cotxera de Batet es convertirà en el futur Centre d'Inspiració Turística Vinaròs-Maestrat. Segons ha detallat s'ha executat una primera fase de les obres amb la rehabilitació de l'edifici, la conservació de les restes arqueològiques descobertes i l'adequació de la planta baixa que acollirà la Tourist Info. En una segona fase es treballarà en la primera i segona planta per crear un espai expositiu permanent, així com oficines i sales per a organitzar xerrades o conferències.

Albella comentava que "l'objectiu és convertir l'edifici en el referent turístic de la comarca, en la porta d'entrada dels visitants a Vinaròs i el Maestrat, un espai de benvinguda a la mediterrània".

Cal destacar que l'immoble va ser el baluard de Vinaròs durant el segle XVIII i per als dies 6, 8, 13 i 15 de juliol es faran visites guiades, amb una durada aproximada de 30 minuts, per a donar a conéixer la història de l'edifici i els canvis que ha patit en els anys. Per a poder participar de les visites caldrà realitzar una inscripció prèvia a la Torist Info.