Skip to main content
sicted grup

Nou empreses de Vinaròs han estat distingides amb el diploma de Bones Pràctiques Avançades SICTED

Es tracta d'un reconeixement a l'esforç dels empresaris per oferir uns serveis i atenció de qualitat amb totes les mesures sanitàries establertes amb motiu de la Covid-19

El Centre del Coneixement del Vinalab ha sigut l'escenari de l'entrega de les distincions del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED) que atorga la Secretaria de l'Estat de Turisme a les empreses del sector interessades en aconseguir l'excel·lència dels serveis. Enguany ha estat nou els negocis que han aconseguit el reconeixement VinaTaxi, Hotel RH Vinaròs Playa i RH Vinaròs Aura, Halcón Viajes, Heladería Milano, Hotel Duc de Vendôme, Pastisseria La Lionesa, Vinalux Resort, Vinaròs Sunset i Restaurant Rafel Lo Cristalero.

Cal destacar que amb motiu de la Covid-19 s'han creat les Bones Pràctiques Avançades SICTED per a la reducció del risc de contagi pel coronavirus en el sector turístic. Una guia que ha estat elaborada per la Secretaria d'Estat de Turisme i el Ministeri de Sanitat, en col·laboració amb l'Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE), que els nou establiments compleixen de forma estricta, fet que els fa mereixedors d'aquest diploma de Bones Pràctiques Avançades  SICTED.

Durant l'acte d'entrega dels reconeixements, el primer tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que "per aconseguir aquest diploma SICTED les empreses han hagut de passar diverses auditories per part de tècnics especialitzats per certificar que compleixen tots els estàndards de qualitat i per tant són mereixedores de la distinció". En aquest sentit, Albella assenyalava que han realitzat una formació específica per atorgar a les empreses les eines necessàries per implantar les normes sanitàries establertes per la Generalitat Valenciana.

L'alcalde, Guillem Alsina, agraïa "el compromís de les empreses, així també com del  Departament de Turisme, per fer de Vinaròs una destinació competitiva i sobretot segura per a tota la família". Així mateix, ha aprofitat per recordar que "cal continuar respectant totes les normes d'higiene i distanciament, perquè només així aconseguirem superar la crisi".

Vinaròs municipi SICTED

Cal destacar que a les nou empreses que han aconseguit la distinció de Bones Pràctiques SICTED, s'afegeixen a les cinc que també van obtenir el reconeixement l'any passat, es tracta de Viajes Maestrazgo, Restaurante Bergantín, Restaurant La Isla, Apartamentos Adaptados.com i Davima Rent a Car.

Tags