Skip to main content
Rutas Guiadas en Vinaròs Naranja Algarroba

Turisme oferirà visites guiades durant els mesos de març i abril

El producte de proximitat i el patrimoni històric d'arquitectura fingida que es conserva seran els principals reclams d’aquestes experiències

La Regidoria de Turisme ha preparat per als mesos de març i abril visites guiades per a conèixer millor el patrimoni que es conserva a Vinaròs, així com els productes de proximitat que es cultiven al terme municipal. Es tracta d’experiències obertes a tota la família, amb l’objectiu d’oferir un oci alternatiu tant als veïns com per als visitants.

La primera proposta serà per aquest diumenge 5 de març amb la ruta guiada “El fascinant món del cítric de Vinaròs”, amb una visita a una plantació del municipi i també al Santuari de la Misericòrdia, que inclourà una degustació de productes cítrics. La segona proposta per al mes de març serà per al dissabte dia 25 amb “La Garrofa: una història deliciosa a Vinaròs”, en aquest cas, una ruta guiada per a descobrir la història dels garrofers i l’arquitectura de la pedra en sec. Així mateix, també s’oferirà una degustació de productes elaborats amb garrofa.

Aquestes dues visites es faran a les 10:30h i les entrades es poden aconseguir a través del web www.turisme.vinaros.es, per més informació es poden adreçar a la Tourist Info.

D’altra banda, per a tots els dissabtes del mes d’abril s’oferirà la visita guiada “Vinaròs entre la il·lusió i la realitat”, una ruta pel patrimoni amb les pintures d’arquitectura fingida com a principal reclam. Cal destacar que la ruta inclou l’entrada a la torre del campanar i pas de ronda de l’Església Fortalesa de l’Assumpció per oferir una millor experiència als participants.

En aquest cas, les visites es faran a les 12:00h i les entrades també es poden aconseguir al web de turisme.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha indicat que “es tracta de tres experiències que posen en valor el nostre patrimoni històric i agrícola”. Segons afegia “des del Departament de Turisme treballem durant tot l’any per oferir propostes d’oci alternatives basades en la sostenibilitat, proximitat i inclusió, que ens ha valgut per aconseguir la distinció de Municipi Turístic d’Excel·lència, que converteixen Vinaròs en una de les destinacions de la Comunitat Valenciana més destacades”.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.