Skip to main content
Turismo presenta las propuestas gastronómicas de septiembre y octubre

Turisme presenta les propostes gastronòmiques de setembre i octubre

Vinaròs de Tapa en Tapa i les XI Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner són les dues iniciatives per gaudir de la millor gastronomia local elaborada amb productes de proximitat

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, encapçalada per Marc Albella, ha presentat aquest matí les dues propostes gastronòmiques per als mesos de setembre i octubre. Una vegada més els xefs locals oferiran plats únics i originals elaborats amb els millors productes de proximitat perquè els comensals puguen gaudir de la bona cuina.

La primera proposta és Vinaròs de Tapa en Tapa que se celebrarà del 17 de setembre al 3 d'octubre amb la participació de 29 establiments. Cadascun d'ells oferirà aperitiu més cervesa, copa de vi o aigua al preu únic de 3€, també si es desitja es podrà demanar un refresc per 0,50€ més. Els cuiners han preparat tapes originals com sashimi de cavalla amb alga wakame i ous de lumpus, mollet de pastrami amb crema de formatge de cabra ceba caramel·litzada i ruca o farcellet a la tailandesa farcit de verdures i pollastre amb maionesa de fruites del bosc, entre altres creacions.

El regidor Albella comentava que "Vinaròs de Tapa en Tapa s'ha consolidat com una cita gastronòmica de primer nivell i enguany es compta amb la participació de dos establiments més en relació a l'any passat". D'altra banda, assenyalava que en aquesta edició s'ha introduït una novetat, el Full de Passaport Gastronòmic perquè els comensals puguen votar les propostes que més els agraden, que es pot aconseguir a la Tourist Info. Només pel fet de participar automàticament s'entrarà en el sorteig de dos dinars o sopars en els establiments gastronòmics de Vinaròs i també d'una capsa experiencial de la campanya Amar Vinaròs.

La segona proposta gastronòmica, del 17 de setembre al 17 d'octubre, són les tradicionals Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner que enguany arribaran a l’onzena edició. En aquesta ocasió també augmenta la participació amb un total del set establiments, que una vegada més, han treballat per elaborar menús complets amb receptes tradicionals, combinades amb la cuina més avantguardista, per a sorprendre als comensals i sobretot recordar els sabors mariners de Vinaròs.

Els establiments participants són Bergantín, La Isla, Nou Parada, Rafel Lo Cristalero, Hotel Restaurante Teruel, Vermuteria de l'Ermita i Casa Lina. Cada xef ha preparat menús originals amb quatre entrants a escollir, plat principal arròs a banda o fideuada, postres, aigua i café, al preu únic de 28€ IVA inclòs, perquè els comensals més exigents queden satisfets.

El regidor afegia que "es podrà participar en el sorteig de dos dinars o sopars per a dues persones escanejant el codi QR, que es podrà sol·licitar de forma gratuïta a l'establiment on s'ha gaudit del menú del Ranxo Mariner".