Skip to main content
Turisme Vinaròs aposta per la participació local en el pròxim Concurs de Cuina Aplicada del Llagostí de Vinaròs

Turisme Vinaròs aposta per la participació local en el pròxim Concurs de Cuina Aplicada del Llagostí de Vinaròs

El regidor de Promoció de la Ciutat, Interés Turístic, Marc Albella, ha traslladat una proposta d'organització adaptada a la situació sanitària actual per a ajudar al sector local

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic ha organitzat una reunió amb el sector de la restauració local on s'ha compartit una proposta de reconfiguració de les Jornades de Cuina i el Concurs de Cuina aplicada al Llagostí de Vinaròs, adaptada a la situació actual. La proposta, que ha sigut traslladada per mitjà d'una reunió virtual, ha rebut una predisposició favorable per part del sector. D'aquesta manera, el regidor de l'àrea ha traslladat la necessitat que els establiments que vulguen participar manifesten el seu interés abans del dia 22 de març als 12.00 h.

Per a manifestar l'interés i/o aclarir dubtes sobre la possible participació, cal posar-se en contacte amb Turisme Vinaròs, a través de: turisme@vinaros.es o bé al telèfon 964 455 253.

Per a finalitzar, el regidor Marc Albella ha volgut traslladar que “malgrat la incertesa actual ocasionada per la Covid-19, la proposta plantejada demostra la resiliència del departament de Turisme i possibilita continuar organitzant activitats conjuntament amb el sector per als visitants del destí, així com també per als residents de la localitat".