Skip to main content
De tapa en tapa edición Carnaval 2023

Turisme Vinaròs oferirà una programació complementària durant el Carnaval 2023

Gastronomia, visita guiada per a donar a conèixer els orígens de la festa i una nova edició del Museu del Carnaval són les propostes ideades per ajudar a dinamitzar el municipi

Aquest matí el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha presentat la programació que s’han elaborat des del Departament de Turisme per a complementar les activitats previstes durant el Carnaval 2023. Es tracta de propostes adreçades a veïns i visitants amb gastronomia, una visita guiada i el Museu del Carnaval per a conèixer millor la història de la festa.

Pel que fa a la gastronomia, del 10 al 19 de febrer s’oferirà Vinaròs de Tapa en Tapa. Edició Carnaval, amb la participació de 24 establiments. Cadascun d’ells ha preparat propostes úniques i originals per a sorprendre als comensals amb el preu de 3,5 acompanyada de cervesa, copa de vi o aigua, també si es desitja es podrà demanar un refresc per 0,50€ més. Albella assenyalava que “Vinaròs de Tapa en Tapa és una cita gastronòmica consolidada al municipi i en aquesta edició especial es vol oferir un nou atractiu als veïns i visitants, al mateix temps que també s’ajuda a dinamitzar l’economia”.

Cal assenyalar que a partir de dijous es podrà aconseguir a la Tourist Info el Passaport Gastronòmic perquè els comensals puguen aconseguir els segells dels establiments, només pel fet d’obtenir sis i votar la tapa que més els agrade, automàticament entraran en el sorteig de regals i experiències. D’una banda, se sortejaran experiències gastronòmiques de Saborea España per a dues persones amb una visita a una explotació de bolets i visita i degustació a un celler, mentre que d’altra banda, també es farà el sorteig de lots de marxandatge de Turisme Vinaròs.

En relació a la visita guiada, es farà el dissabte 18 de febrer per mostrar els orígens i les curiositats del Carnaval a Vinaròs, a més de donar a conèixer els principals atractius del municipi. Cal destacar que també s’inclourà un aperitiu tradicional mariner al Mercat de Vinaròs. En aquest cas, el regidor Albella comentava que “les inscripcions es poden realitzar al web de Turisme Vinaròs, amb un límit de 35 places, però si rebem una gran demanda podríem arribar fins a les 70 amb formació de dos grups”.

Per últim, també es farà una nova edició del Museu del Carnaval al Centre d’Interpretació Turística – Cotxera amb una petita mostra del que representa festa per als veïns. Després de la bona acollida aconseguida l’any passat, amb més de 4.000 visites, enguany s’ha decidit apostar de nou per aquesta proposta.  

Descàrrega més info ací: Jornades de Tapa en Tapa. Edició Carnestoltes Vinaròs 2023

 

The website encountered an unexpected error. Please try again later.