Skip to main content
Vinaròs Travel Explore

Vinaròs acollirà la presentació autonòmica de la eina Travel Explore creada per Turisme Comunitat Valenciana

Es tracta d’una ferramenta de màrqueting per a empreses i destinacions de la Comunitat creada amb intel·ligència artificial que informa de les dades de la cerca de vols dels turistes al nostre territori

El Centre del Coneixement del Vinalab de Vinaròs acollirà el proper dimecres 15 de març la presentació, a nivell autonòmic, de la nova eina creada per Turisme Comunitat Valenciana. Amb el nom de Travel Explore es tracta d’una aplicació de màrqueting per a empreses i destinacions de la Comunitat, creada amb intel·ligència artificial, que és capaç d’informar als usuaris del Customer Relation Management, CRM, d’Invat·tur de les dades de les cerques de vols dels turistes.

Aquesta informació esbrina el temps que transcorre des de que el turista reserva el vol fins que realitza el viatge, per tant permet a les empreses o destinacions anticipar-se a la reserva d’allotjament. Amb aquestes dades es pot anticipar quin és el moment perfecte per a realitzar campanyes turístiques o posar en marxa noves experiències per als visitants.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, agraïa a Turisme Comunitat Valenciana el fet d’haver escollit el municipi per a presentar a nivell autonòmic aquesta nova eina de màrqueting. Segons indicava “es tracta d’un recurs més que es posa a disposició de les empreses del sector i destinacions per a millorar la competitivitat de la Comunitat”. Albella afegia que “ens permetrà conéixer millor el potencial turístic de Vinaròs com a consumidor d’aplicacions basades en dades i intel·ligència artificial”.

La jornada començarà a les 11:45h i comptarà amb la presència del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, que serà l’encarregat de fer la benvinguda, a més de fer entrega dels diplomes SICTED a les empreses locals que han aconseguit el reconeixement. La jornada continuarà amb la presentació de Travel Explore i tot seguit es farà la xerrada “Diàleg sobre com realitzar el màrqueting per a millorar la venda directa” amb la presència del director d’Intel·ligència Turística, Mario Villar i la participació del president de l’Agrupació d’Empresaris Turístics de Peníscola, Francisco Ribera i del vicepresident de Hosbec, Pablo Hernández.

Les persones interessades en participar en la jornada de presentació que es farà el proper dimecres 15 de març al Vinalab es poden inscriure o rebre més informació al següent enllaç:

https://us18.campaign-archive.com/?e=__test_email__&u=d0ff19749aa95f7e4085d0255&id=d62b0b0f76