Skip to main content
tourist info

Vinaròs aconsegueix una ocupació turística del 85% durant el mes de juliol

La Regidoria d'Interés Turístic i Promoció de la Ciutat, encapçalada pel primer tinent d'alcalde de Vinaròs, Marc Albella, ha fet un balanç de la dades d'ocupació a la localitat durant el mes de juliol. Segons les xifres facilitades pels allotjaments s'ha arribat fins al 85%, una dada que iguala els registres que es van aconseguir abans de la pandèmia, durant el 2019, mentre que al 2020 va ser del 70%. El regidor Albella ha fet una valoració positiva i assenyalava que "són unes bones xifres turístiques, que sobretot mostren la recuperació progressiva del sector".

Pel que fa a les dades més concretes, l'ocupació hotelera ha repetit les mateixes xifres del 2019 amb un 79%, els apartaments han aconseguit incrementar-la del 77 al 82%, mentre que els càmpings l'ha reduïda lleugerament del 97 al 95%. En relació a la procedència dels visitants prop del 83% són d'origen nacional, gràcies en bona part a la campanya Amar Vinaròs que es va engegar l'any passat i enguany s'ha donat continuïtat a través de les caixes experiencials i vídeos gastronòmics.

Albella assenyalava que durant aquest any l'ocupació turística durant els mesos de juny i juliol se situa per sobre d'altres poblacions costaneres similars a Vinaròs. En aquest sentit, detallava que "els visitants han optat pel nostre municipi com una destinació sense massificacions i sobretot per la seguretat que ofereix". 

El regidor Albella també feia una valoració positiva de la participació en les diferents activitats programades al mes de juliol, un aspecte que segons indicava ens "anima a seguir treballant per oferir activitats complementàries a l'oferta de sol i platja, amb propostes gastronòmiques, culturals i patrimonials".