Skip to main content
Vinaròs ofereix la possibilitat d’incorporar-se al projecte SICTED

Vinaròs ofereix la possibilitat d’incorporar-se al projecte SICTED

Es tracta d'una eina de treball per a millorar la qualitat de les empreses amb l'objectiu d'oferir una millor experiència i satisfacció al turista

El Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (SICTED) és una distinció que atorga la Secretaria de l'Estat de Turisme a les empreses del sector interessades en aconseguir l'excel·lència dels serveis. Els establiments certificats es comprometen amb la destinació i amb els seus clients prestant un servei de qualitat, amb un esforç addicional en l’atenció al client, el detall i l’entorn, a més d'estar disposats a millorar contínuament els seus serveis, instal·lacions i equipaments.

Cal destacar que actualment Vinaròs és una destinació turística SICTED de la Comunitat Valenciana i són set els establiments adherits a aquest Sistema de qualitat. El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha animat a les empreses a "aconseguir aquest certificat per tal de ser encara més competitives i garantir uns serveis de qualitat als clients".

Les empreses relacionades directa o indirectament amb el sector turístic interessades en aconseguir el certificat SICTED poden iniciar les tramitacions per al nou cicle que s'ha iniciat per al 2021. Tota la informació la poden consultar a través del web www.calidadendestino.es. Així mateix, poden sol·licitar l'adhesió al correu turisme@vinaros.es abans del 21 de gener, les places són limitades.

Per a qualsevol dubte poden telefonar a la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic: 964 45 52 53.