Skip to main content
Vinaròs presenta a FITUR el Carnaval 2023

Vinaròs presenta a FITUR el Carnaval 2023

Els visitants a la Fira han pogut veure l’espectacularitat de la festa declarada d’Interés Turístic Autonòmic.

La Fira Internacional de Turisme de Madrid ha sigut el millor aparador per a presentar la nova edició del Carnaval de Vinaròs. L’estand de la Comunitat Valenciana s’ha convertit en l’escenari de la presentació amb les actuacions d’ESMUVI i de les comparses Despresa i Corrents i Gent en Dansa i Avant. Els visitants a la Fira s’han apropat fins l’espai atrets per l’espectacularitat de les disfresses i pel bon ambient festiu gràcies a la música dels tambors d’ESMUVI.

Durant la presentació la Comissió Organitzadora del Carnaval, COC, també ha projectat vídeos promocionals per mostrar que és el Carnaval de Vinaròs i com es viu la festa. Per la seua banda, el públic s’ha quedat bocabadat en veure les fantasies i el glamur de les reines, així com les grans desfilades plenes de colors, llum i festa.

D’altra banda, cal destacar que el Carnaval de Vinaròs també es promocionarà el proper 27 de gener a Torrevieja, coincidint amb el carnaval que se celebra al municipi. Es comptarà amb la participació de l’Acadèmia de Ball Locura durant el pregó.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.