Skip to main content
Fira Ruta del Sabor - Street Marketing

Vinaròs promociona la seua oferta turística en una acció de carrer a València

Conjuntament amb el Patronat Provincial de Turisme de Castelló, Vinaròs ha participat en una acció de street màrqueting a València per tal d’atraure al públic de la capital

Vinaròs aposta per tornar a la normalitat després de la millora experimentada en l’estat actual de la pandèmia ocasionada per la Covid-19 i aquest cap de setmana ha participat en l’acció de màrqueting de carrer a la ciutat de València, organitzada el Patronat Provincial de Turisme de Castelló. Aquesta acció s'ha dut a terme en un espai urbà, i la diferència principal respecte a una fira de turisme convencional, és que cercava una aproximació més directa al consumidor o públic objectiu.

Vinaròs ha aprofitat la presència per a donar a conèixer l’oferta gastronòmica que a hores d’ara es gaudir a la destinació, amb les Jornades de Cuina del Ranxo Mariner, així com l’oferta de tipologia experiencial que es pot gaudir a la destinació que es basa en les rutes gastronòmiques de Saborea Vinaròs, com ara el pescaturisme o les oliveres mil·lenàries.

A més a més, els visitants d’aquesta acció de carrer que es va realitzar al cèntric vial de Colom, junt a la plaça de bous de València, han pogut conéixer la resta d’oferta turística de la destinació, amb les platges, cultura, festes, etc. Val a dir, que el moment per realitzar aquesta promoció és òptim ja que ens trobem a les portes del pont del Pilar i s’espera que aquest puga tindre uns nivells d’ocupació positius.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha valorat la presència de Vinaròs en aquesta acció com molt interessant ja que "la pandèmia ens ha mostrat que hem d’apostar per a atraure a públic de proximitat i en aquest sentit, el públic valencià és cabdal per a una destinació turística com la nostra". Així mateix, ha agraït la feina dels tècnics de turisme que durant el cap de setmana s'han traslladat fins a València per a participar en l'acció de carrer.