Skip to main content
Platja del Fortí

Vinaròs rebrà 125.644€ dels Fons de Cooperació per a Municipis Turístics

Es tracta d'una subvenció que atorga de forma conjunta Turisme Comunitat Valenciana i Diputació de Castelló perquè els municipis turístics puguen fer front a les despeses generades per la Covid-19

Vinaròs serà una de les 86 localitats de la província de Castelló que rebrà l'ajuda econòmica del Fons de Cooperació per a Municipis Turístics. Aquesta subvenció l'atorgaran a parts iguals la Generalitat Valenciana i Diputació de Castelló amb una aportació de cada administració de 68.822€, fent un total de 125.644€. Cal destacar que Vinaròs serà un dels municipis que rebrà la quantia més elevada de tota la Comunitat Valenciana, situat en vintè lloc de les 252 localitats que rebran l'ajuda i quart a la província per darrere de Peníscola, Orpesa de Mar i Alcalà-Alcossebre.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que "gràcies al suport de les dues administracions, Generalitat i Diputació, es podrà disposar d'una important ajuda econòmica per a poder fer front a les despeses generades per la Covid-19". En aquest sentit, Albella ha assenyalat que durant aquest estiu s'ha fet un gran esforç des de l'Ajuntament per oferir uns serveis turístics de qualitat i sobretot segurs, tant per als veïns com al visitants, i aquesta ajuda serà fonamental per a poder sufragar els costos d'aquets serveis.

Pel que fa al Fons de Cooperació Municipal per a Municipis Turístics, està dotat amb 4,5 milions d'euros per a les 252 poblacions que formen part del llistat de localitats turístiques de la Comunitat. En concret, a la província de Castelló, 86 municipis es veuran beneficiats amb aquesta subvenció, amb una inversió d'1,2 milions d'euros, on la Diputació aportarà la mateixa quantitat per tal de garantir una quantia econòmica major per als municipis.

Resolució Fons de Cooperació