Pasar al contenido principal

Caldo

El Caldo

El Caldo

Ingredients

  • 1 kg de carn (pollastre, vedella, porc o una barreja)
  • 1 os de pernil
  • 1 os de vedella
  • 2 patates
  • 2 pastanagues
  • 1 nap
  • 1 branca d’api
  • 1 ceba
  • 200 g de cigrons cuits
  • Sal al gust
  • Opcional: fideus o arròs per acompanyar

Elaboració

1. En una olla gran amb aigua freda, posa la carn, els ossos i una mica de sal. Porta-ho a ebullició a foc lent.

2. Escuma la superfície per retirar les impureses que es formen durant la cocció.

3. Pela i talla les patates, pastanagues, nap, api i ceba. Afegeix aquestes verdures a l’olla.

4. Deixa coure el caldo a foc lent durant unes 2-3 hores, remenant de tant en tant per assegurar-te que tots els ingredients s’integren.

5. Aproximadament 30 minuts abans de finalitzar, afegeix els cigrons cuits.

6. Rectifica de sal si és necessari.

7. Si vols afegir fideus o arròs, cuina’ls en una cassola a part amb part del caldo i serveix-los com a acompanyament.

8. Serveix el caldo calent i acompanyat de pa cruixent o torrat.