All i Pebre de Rap i Llagostins

Ingredients
- 1 kg de rap tallat a trossos
- 500 g de llagostins
- 3 grans d'all
- 1 ceba gran
- 2 patates grans
- 2 cullerades de pebre vermell dolç
- 1 bitxo (opcional, per a un toc picant)
- 1 litre de brou de peix
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre al gust
Elaboració
1. Pela i talla les patates en rodanxes gruixudes. Reserva.
2. En una cassola gran amb oli d'oliva, daura els alls laminats juntament amb el bitxo (si s'utilitza). Afegeix la ceba picada i sofregeix fins que estigui transparent.
3. Afegeix el pebre vermell dolç, remena ràpidament per evitar que es cremi, i aboca el brou de peix calent.
4. Quan el brou comenci a bullir, afegeix les patates i deixa-les coure a foc mitjà fins que estiguin gairebé tendres.
5. Incorpora els trossos de rap i cuina durant 5-7 minuts.
6. Finalment, afegeix els llagostins i deixa'ls cuinar durant 2-3 minuts més fins que agafin color.
7. Ajusta de sal i pebre al gust. Serveix calent amb pa per sucar!