Pasar al contenido principal

All i Pebre de rap i llagostins      

All i Pebre de Rap i Llagostins

All i Pebre de Rap i Llagostins

Ingredients

  • 1 kg de rap tallat a trossos
  • 500 g de llagostins
  • 3 grans d'all
  • 1 ceba gran
  • 2 patates grans
  • 2 cullerades de pebre vermell dolç
  • 1 bitxo (opcional, per a un toc picant)
  • 1 litre de brou de peix
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal i pebre al gust

Elaboració

1. Pela i talla les patates en rodanxes gruixudes. Reserva.

2. En una cassola gran amb oli d'oliva, daura els alls laminats juntament amb el bitxo (si s'utilitza). Afegeix la ceba picada i sofregeix fins que estigui transparent.

3. Afegeix el pebre vermell dolç, remena ràpidament per evitar que es cremi, i aboca el brou de peix calent.

4. Quan el brou comenci a bullir, afegeix les patates i deixa-les coure a foc mitjà fins que estiguin gairebé tendres.

5. Incorpora els trossos de rap i cuina durant 5-7 minuts.

6. Finalment, afegeix els llagostins i deixa'ls cuinar durant 2-3 minuts més fins que agafin color.

7. Ajusta de sal i pebre al gust. Serveix calent amb pa per sucar!

The website encountered an unexpected error. Please try again later.