Pasar al contenido principal

Arrossejat                    

Arrossejat

Arrossejat

Ingredients

  • 300 g d'arròs
  • 500 g de peix per a brou (morralla)
  • 2 patates grans
  • 2 dents d'all
  • 1 tomàquet madur
  • 1 litre de brou de peix
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal al gust
  • Opcional: allioli per acompanyar

Elaboració

1. Prepara un brou amb la morralla de peix i les patates pelades i tallades a trossos. Cuina durant uns 30 minuts. Cola el brou i reserva.

2. En una paella amb oli d'oliva, sofregeix els alls laminats fins que estiguin daurats. Retira'ls i reserva'ls.

3. En el mateix oli, afegeix el tomàquet ratllat i cuina fins que redueixi i quedi un sofregit concentrat.

4. Afegeix l'arròs a la paella i remena durant 1-2 minuts perquè s'impregni del sofregit.

5. Aboca el brou de peix calent, rectifica de sal i cuina l'arròs a foc fort durant els primers 5 minuts.

6. Redueix el foc a mitjà i cuina durant 10-12 minuts més, fins que l'arròs absorbeixi el brou i quedi sec.

7. Serveix l'arrossejat calent, opcionalment acompanyat amb allioli.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.