Arrossejat

Ingredients
- 300 g d'arròs
- 500 g de peix per a brou (morralla)
- 2 patates grans
- 2 dents d'all
- 1 tomàquet madur
- 1 litre de brou de peix
- Oli d'oliva verge extra
- Sal al gust
- Opcional: allioli per acompanyar
Elaboració
1. Prepara un brou amb la morralla de peix i les patates pelades i tallades a trossos. Cuina durant uns 30 minuts. Cola el brou i reserva.
2. En una paella amb oli d'oliva, sofregeix els alls laminats fins que estiguin daurats. Retira'ls i reserva'ls.
3. En el mateix oli, afegeix el tomàquet ratllat i cuina fins que redueixi i quedi un sofregit concentrat.
4. Afegeix l'arròs a la paella i remena durant 1-2 minuts perquè s'impregni del sofregit.
5. Aboca el brou de peix calent, rectifica de sal i cuina l'arròs a foc fort durant els primers 5 minuts.
6. Redueix el foc a mitjà i cuina durant 10-12 minuts més, fins que l'arròs absorbeixi el brou i quedi sec.
7. Serveix l'arrossejat calent, opcionalment acompanyat amb allioli.