Pasar al contenido principal

Guissat de polp a la cassola

Guisat de Polp a la Cassola

Guisat de Polp a la Cassola

Ingredients

  • 1 kg de polp net
  • 4 patates grans
  • 2 cebes
  • 2 dents d’all
  • 1 fulla de llorer
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 got de vi blanc
  • 1 litre de brou de peix
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre al gust
  • Julivert fresc picat

Elaboració

1. Talla el polp en trossos mitjans i renta'l sota l’aigua freda. Reserva.

2. Pela les patates i talla-les en trossos irregulars per ajudar a espessir el brou durant la cocció. Reserva.

3. En una cassola gran amb oli d’oliva, sofregeix els alls laminats i les cebes picades fins que estiguin tendres.

4. Afegeix els tomàquets ratllats i la fulla de llorer. Cuina a foc mitjà fins que el sofregit redueixi.

5. Incorpora el polp a la cassola i remena perquè es barregi amb el sofregit. Cuina durant uns 5 minuts.

6. Aboca el vi blanc i deixa que s’evapori l’alcohol durant uns minuts.

7. Afegeix les patates i cobreix amb el brou de peix. Rectifica de sal i pebre.

8. Cuina a foc lent durant 40-50 minuts, remenant de tant en tant, fins que el polp i les patates estiguin tendres.

9. Empolvora amb julivert fresc picat abans de servir. Gaudeix aquest guisat calent amb pa cruixent!

The website encountered an unexpected error. Please try again later.