Pasar al contenido principal

Lliri amb fideus

Lliri amb Fideus

Lliri amb Fideus

Ingredients

  • 500 g de lliri
  • 200 g de fideus
  • 1 ceba mitjana
  • 2 grans d'all
  • 1 tomàquet madur
  • 500 ml de brou de peix
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre al gust

Elaboració

1. Neteja el lliri i talla'l a trossos petits. Reserva.

2. En una cassola amb oli d'oliva, sofregeix la ceba picada i l'all fins que estiguin daurats.

3. Afegeix el tomàquet ratllat i cuina durant 5 minuts.

4. Incorpora el lliri i barreja bé amb el sofregit. Cuina durant 2 minuts.

5. Afegeix el brou de peix calent i deixa que bulli.

6. Incorpora els fideus i cuina segons el temps indicat al paquet. Ajusta de sal i pebre.

7. Serveix calent i gaudeix.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.