Sèpia a la Brutesca

Ingredients
- 1 kg de sèpia neta
- 4 grans d'all
- Julivert fresc
- Oli d'oliva verge extra
- Sal al gust
- Pebre negre al gust
- Opcional: unes gotes de llimona
Elaboració
1. Renta la sèpia i talla-la en trossos mitjans. Reserva.
2. Pica els alls i el julivert finament. Reserva aquesta barreja.
3. En una paella gran amb oli d'oliva, cuina la sèpia a foc mitjà-alt. Deixa que perdi l'aigua i es dori lleugerament.
4. Quan la sèpia estigui gairebé feta, afegeix la barreja d'all i julivert. Remena bé perquè els sabors es barregin.
5. Assaona amb sal i pebre al gust. Si ho prefereixes, afegeix unes gotes de llimona per donar un toc cítric.
6. Serveix immediatament, sola o acompanyada de pa o arròs blanc.