Pasar al contenido principal

Sépia a la brutesca   

Sèpia a la Brutesca

Sèpia a la Brutesca

Ingredients

  • 1 kg de sèpia neta
  • 4 grans d'all
  • Julivert fresc
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal al gust
  • Pebre negre al gust
  • Opcional: unes gotes de llimona

Elaboració

1. Renta la sèpia i talla-la en trossos mitjans. Reserva.

2. Pica els alls i el julivert finament. Reserva aquesta barreja.

3. En una paella gran amb oli d'oliva, cuina la sèpia a foc mitjà-alt. Deixa que perdi l'aigua i es dori lleugerament.

4. Quan la sèpia estigui gairebé feta, afegeix la barreja d'all i julivert. Remena bé perquè els sabors es barregin.

5. Assaona amb sal i pebre al gust. Si ho prefereixes, afegeix unes gotes de llimona per donar un toc cítric.

6. Serveix immediatament, sola o acompanyada de pa o arròs blanc.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.