Skip to main content
La Semana Santa de Vinaròs se promociona a través de À Punt y las oficinas de Correos

La Setmana Santa de Vinaròs es promociona a través d’À Punt i les oficines de Correus

L’objectiu és arribar a tot el públic potencial que pot viatjar fins a Vinaròs per gaudir de les vacances de Setmana Santa

La Setmana Santa de Vinaròs es promociona a les pantalles exteriors de les oficines de Correos gràcies a la col·laboració entre Turisme Vinaròs i la Societat Estatal de Correus i Telégrafs. En concret es farà a les oficines de Madrid, Bilbao, Saragossa, València i Barcelona perquè es tracta del públic potencial que més viatja fins a Vinaròs.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic Marc Albella, detallava que en el cas de Madrid s’ha escollit l’oficina ubicada a la plaça de Cibeles, a Barcelona, la que hi ha ubicada davant del Moll de la Fusta, una de les més importants de la ciutat, mentre que a Saragossa i València s’han triat les que estan situades a les principals vies. Segons assenyalava “l’objectiu és arribar al màxim públic possible per oferir un petit tast de la nostra Setmana Santa”.

Albella destacava que la “promoció també es fa a les pantalles exteriors de l’Oficina de Correos de Vinaròs, per tal de reforçar la promoció directa des de la ciutat a un nivell més comarcal, ja que és un servei que utilitza molta gent del territori”.

Pel que fa a la promoció a À Punt, Albella ha indicat que “s’ha aprofitat la tirada mediàtica de les Falles, mascletades i dels informatius, així com puntualment horaris de prime time de nit després dels informatius, per iniciar la promoció de la Setmana Santa, declarada d'Interés Turístic Autonòmic.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.