Skip to main content
Participar a la Fira de Lluís Santapau Vinaròs

L'Ajuntament obri les inscripcions per a participar a la Fira de Lluís Santapau Vinaròs

La mostra se celebrarà del 9 a l'11 de desembre amb la xocolata, torrons, dolços i aliments típics nadalencs com a principals protagonistes

L'Ajuntament de Vinaròs ha obert el termini perquè els comerços de la localitat, artesans i empreses de serveis puguen participar en la Fira de Lluís Santapau que es farà a principis de desembre. Amb poques edicions s'ha consolidat com una cita imprescindible al municipi, on centenars de persones s'apropen per gaudir d'una mostra molt especial amb la xocolata com a principal temàtica de les paradetes per a recordar el passat més dolç de Vinaròs.

Els participants podran disposar d'un estand per a exposar els seus productes de xocolata, torrons i dolços, així també com aliments tradicionals de Nadal. Per la seua banda, l'Ajuntament serà l'encarregat d'arrendar la caseta, el grup electrogen i la seguretat, perquè no supose cap despesa extra per als participants. Destacar que les sol·licituds per a participar es podran presentar fins al 14 de novembre.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha assenyalat que "Vinaròs tenia un important passat vinculat amb la xocolata amb diverses empreses instal·lades a la ciutat que elaboraven aquest producte, fet que va suposar per als veïns guanyar-se el nom de xocolaters". En aquest sentit, insistia que la Fira de Lluís Santapau vol recuperar aquesta tradició dolça, a més de ser una bona oportunitat per ajudar a dinamitzar l'economia de la localitat, des del punt de vista comercial i pastisser.

Per a poder participar en la Fira els comerciants detallistes i empreses de serveis han de tenir un establiment obert al públic en alguna localitat amb llicència d'obertura del municipi on estiga ubicat, mentre que els artesans han d'estar en possessió del DCA.

Els interessats poden recollir el model de sol·licitud i el model de declaració responsable a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), a la primera planta de l'ajuntament o a través de la seu electrònica. En cas de dubtes es poden adreçar a la primera planta de l'ajuntament. Un cop emplenats els podran presentar per registre d'entrada fins al 14 de novembre de forma presencial o telemàtica.