Skip to main content
SICTED

Les empreses de Vinaròs aconsegueixen el distintiu SICTED Covid-19

Es tracta d'un reconeixement a l'esforç dels empresaris per oferir uns serveis i atenció de qualitat amb totes les mesures de seguretat establertes

El Centre del Coneixement del Vinalab ha sigut l'escenari de l'entrega de les distincions del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins Covid-19 (SICTED) que atorga la Secretaria de l'Estat de Turisme a les empreses del sector interessades en aconseguir l'excel·lència dels serveis. En el cas de Vinaròs han sigut cinc negocis els que han obtingut aquest diploma Restaurante Bergantín, Hotel RH Vinaròs Playa i RH Vinaròs Aura, Aquileres Turísticos Adaptados.com, Restaurant La Isla i Viajes Maestrazgo.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, Guillem Alsina i del primer tinent alcalde i regidor de Promoció i Interés Turístic, Marc Albella, que han sigut els encarregats de fer l'entrega dels diplomes. En el seu discurs Albella ha destacat que "per aconseguir el reconeixement SICTED les empreses han de passar diverses auditories per part de tècnics especialitzats per certificar que compleixen tots els estàndards de qualitat, higiene i distanciament, i per tant són mereixedores de la distinció".

D'altra banda, insistia que el SICTED és un diploma que és sinònim de qualitat turística, on Vinaròs s’ha afegit des del 2018 per tal de ser una destinació més competitiva. Segons afegia ara amb motiu de l’actual crisi sanitària els empresaris han hagut de realitzar un esforç extra per adaptar-se a la nova realitat i les auditories SICTED els han donat les eines necessàries per implantar les noves normes de seguretat.

L'alcalde Alsina també agraïa "el gran treball realitzat, tant des del sector privat com des del Departament de Turisme, per fer de Vinaròs una destinació competitiva i sobretot segura per a tota la família". Així mateix, ha aprofitat per recordar que "cal continuar respectant totes les normes d'higiene i distanciament, perquè només així aconseguirem superar la crisi".

Tags