Skip to main content
Vinaròs Bicicleta

Les visites guiades de Turisme Vinaròs aconsegueixen un gran èxit de públic

La majoria de les rutes han aconseguit el ple absolut i fins i tot en algunes s’ha ampliat el número de places previstes degut a la gran demanda registrada

Turisme Vinaròs ha fet una valoració positiva de les experiències turístiques que s’han fet al llarg de l’estiu al voltant del patrimoni històric i natural del municipi, a més d’incloure gastronomia. Cal destacar que la majoria de les experiències han aconseguit omplir totes les places disponibles i fins i tot algunes s’ha hagut d’ampliar de forma excepcional degut a la gran demanda generada.

Pel que fa a la procedència dels visitants que han participat en les experiències, sobretot destaquen els turistes de la mateixa Comunitat Valenciana, seguits dels aragonesos, madrilenys, catalans, navarresos i riojans. Així mateix, també s’ha comptat amb francesos i alemanys, que sobretot han participat en les experiències que han inclòs la degustació de productes de proximitat.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic i Patrimoni, Marc Albella, ha destacat que “gràcies al gran patrimoni històric i natural que es conserva a Vinaròs podem oferir unes experiències úniques, que ens converteixen en un referent de qualitat al territori”. En aquest sentit, destacava el paper dels productors de la comarca, així com del sector pesquer, per fer possible les visites guiades amb degustació.

“La Verema sota la lluna plena Moon & Wine”

La propera experiència turística serà la “La Verema sota la lluna plena Moon & Wine” per al dijous 31 d'agost, una activitat per explicar els secrets i llegendes de la verema nocturna que inclourà el tradicional trepitjat del raïm, a més de la visita al celler, sala de vinificació i tast de mostos i vins locals, amb aperitiu de productes de Km 0.

Les entrades es poden aconseguir al web de Turisme Vinaròs www.turisme.vinaros.es.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.