Skip to main content
Vinaròs dedicará los meses de septiembre y octubre al atún rojo

Vinaròs dedicarà els mesos de setembre i octubre a la tonyina roja

Es tracta d’una nova proposta gastronòmica impulsada per Turisme Vinaròs en col·laboració amb Vinaròs Gastronòmic que comptarà amb la participació de sis restaurants

Aquest matí el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha presentat les I Jornades de la Cuina de la Tonyina Roja, que se celebraran del 25 de setembre al 8 d’octubre. Es tracta d’una nova iniciativa impulsada des del Departament de Turisme per oferir una gastronomia basada en un ingredient d’excel·lent qualitat i versàtil dintre de la cuina com és la tonyina.

En aquesta primera edició de les Jornades de la Cuina de la Tonyina Roja participen un total de sis restaurants La Puerta Azul, Rafael Lo Cristalero, Bergantín, La Isla, Nou Bar i Rubén Miralles. Els xefs han elaborat menús especials i complets amb receptes com paté casolà de tonyina fresca i melmelada de fruites roges i vermut casolà, llom de tonyina marinada, amanida líquida, envinagrats i Kalamata o caneló d’arròs i galta de tonyina roja amb fons a la tailandesa, entre altres.

El regidor Albella ha indicat que “a banda del menú degustació també hi ha restaurants que ofereixen la possibilitat del ‘menú executiu’ els dies feiners, una proposta més senzilla per gaudir d’un entrant, plat principal i postres a preu reduït”. En aquest sentit agraïa la implicació de Vinaròs Gastronòmic per fer possible les I Jornades de la Cuina de la Tonyina i sobretot oferir diverses opcions de degustació als comensals.

Albella destacava que es tracta d’una nova proposta amb la voluntat de crear nous atractius gastronòmics, tant per als veïns com per als visitants, que al mateix temps també ajude a dinamitzar el municipi.

Menús de las Jornades de la Cuina de la Tonyina Roja