Skip to main content
Fira d'Artesanía 2022

Vinaròs recupera activitats per als turistes que visitaran la destinació en Setmana Santa

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic organitza una fira d’artesania de caire mariner i una visita guiada

La pèrgola del Passeig Colom de Vinaròs tornarà a acollir una fira d’artesania, en aquesta ocasió de caire mariner, entre els dies 14 i 17 d’abril. La fira comptarà amb 40 llocs on podran adquirir-se diferents productes artesans de bijuteria, pell o alimentació entre altres. A més a més comptarà amb activitats d’animació i jocs infantils. L’horari d’obertura serà entre les 11h i les 23h.

D’altra banda la Regidoria encapçalada pel regidor Marc Albella, també ha informat de l’organització d’una visita guiada especial el 16 d’abril a les 12:00h on es passejarà pel centre històric de Vinaròs i es donaran a conèixer els llocs més espectaculars, els personatges més notables de la història vinarossenca, així com també els trets més interessants de la Setmana Santa de Vinaròs, Festa Declarada d’Interés Turístic Autonòmic. La visita finalitzarà amb una degustació dels dolços més tradicionals de la rebosteria local relacionada amb la Festa.

Tota la informació sobre la fira i la visita guiada està disponible en l’apartat de l’Agenda de la web de Turisme i també a la Tourist Info.

Enllaç per a la compra d’entrades en la Tourist Info:

https://turisme.vinaros.es/va/actualidad/agenda/vinaros-y-la-semana-santa-ruta-guiada-historica-gastronomica-2022