Skip to main content
bandera azul

Vinaròs renova les Banderes Blaves de les platges de Fora del Forat i Fortí

D’altra banda, la Tourist Info obri les portes per atendre a veïns i visitants amb totes les mesures sanitàries corresponents per a garantir la seguretat

Vinaròs torna a renovar les Banderes Blaves de les platges del Fortí i Fora del Forat gràcies a l'excel·lent qualitat de l'aigua i l’arena, a més dels serveis que s'ofereixen als banyistes, com són salvament i socorrisme, una fàcil accessibilitat i la inclusió d’assistència a persones discapacitades.

Cal destacar que la platja de Fora del Forat és el tercer any consecutiu que renova la Bandera Blava, gràcies a la feina desenvolupada des de l'àrea de Turisme i la brigada, que al llarg dels darrers anys han treballat de forma conjunta per mantenir l'espai en òptimes condicions i oferir uns serveis de qualitat per als banyistes que gaudeixen del recurs natural de les platges. Una feina que s'ha vist reconeguda, en els darrers tres anys, amb la distinció de la Bandera Blava i que suposa una mostra més de la bona qualitat del litoral vinarossenc.

Pel que fa a la platja del Fortí, la Bandera Blava forma part del seu tarannà amb una qualitat ambiental certificada i a més avalada per les milers de persones que cada estiu s'apropen fins a Vinaròs per gaudir de la costa. Cal destacar que ja s’han posat marxa tots els serveis de socorrisme, accessibilitat i atenció a les persones discapacitades, tant al Fortí com al Fora Forat, per tal de continuar garantint unes platges de qualitat i inclusives.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “a tots aquests serveis enguany també inclourem totes les mesures d’higiene i distanciament marcades per Turisme Comunitat Valenciana i el Ministeri de Sanitat per tal de garantir que tots els banyistes puguen gaudir del nostre litoral amb total seguretat”.

Recordem que aquestes normes es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Vinaròs, xarxes socials i als cartells informatius que s’ha col·locat a les entrades a les platges.

Tourist Info

El punt d’informació per als visitants torna a obrir les portes amb totes les garanties de seguretat per tal d’atendre les consultes dels turistes. Albella ha destacat que la Tourist Info és un espai referent per mostrar tot el que pot oferir Vinaròs, amb platges i cales úniques per gaudir de la mar, gastronomia excel·lent per part dels restauradors, comerç, història i cultura que fan de Vinaròs un destí de qualitat per passar unes bones vacances.