Skip to main content
El Carnaval de Vinaròs visita el Carnaval de Torrevieja

El Carnaval de Vinaròs visita el Carnaval de Torrevieja

Es tracta de dues festivitats catalogades d’Interés Turístic Autonòmic i la intenció de les dues localitats és agermanar-se festivament

El Carnaval de Vinaròs va visitar ahir Torrevieja, amb una delegació formada pels representants de la Comissió Organitzadora, Marc Casanova i Irta Vives, la comparsa Locura i el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella. La delegació va ser rebuda per l’alcalde de Torrevieja, Edurado Dolón i el president de l’Associació Cultural del Carnaval, Francisco Pizana.

Durant la visita la comparsa Locura va realitzar una actuació al teatre municipal de Torrevieja davant de 650 espectadors, que van gaudir de les danses i de les magnífiques disfresses que lluïen. Així mateix, també es van projectar dos vídeos promocionals del Carnaval de Vinaròs per mostrar l’espectacularitat de la festa. Després de les actuacions per part de l’Ajuntament de Torrevieja es va fer entrega de detalls a la Comissió Organitzadora del Carnaval i al Consistori de Vinaròs per haver vingut fins a la ciutat a mostrar la festa.

El regidor Albella ha destacat que “els carnavals de Vinaròs i Torrevieja són els únics de la Comunitat Valenciana reconeguts com a Festa d’Interés Turístic Autonòmic”. En aquest sentit, assenyalava que “la intenció és agermanar festivament les dues localitats”.

Cal destacar que el proper dissabte 11 de febrer una delegació del Carnaval de Torrevieja vindrà fins a Vinaròs, on es farà una rebuda institucional per part de l’Ajuntament, i oferiran una actuació durant la Gran Gala de les Reines i Reis, que de ben segur encisarà al públic.