Skip to main content
Auxiliares de Playa Vinaròs

L'Ajuntament contracta 17 auxiliars de platges per a la temporada estiuenca

Les incorporacions s'han realitzat a través del programa Platges Segures de la Generalitat Valenciana amb una aportació econòmica de 75.800€ per part del Govern Autonòmic

Aquest matí, al Saló de Plens de l'Ajuntament, s'ha formalitzat la contractació de 17 auxiliars de platges que durant els mesos de juny, juliol i setembre oferiran el servei d'informació i assessorament als banyistes. Es tracta de la iniciativa Platges Segures de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències per a prevenir el contagi de la Covid-19, que ha suposat per a Vinaròs una inversió de 75.800€ per a la contractació de 17 joves aturats menors de 30 anys.

L'alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha sigut l'encarregat donar la benvinguda als nous treballadors i ha destacat que "la vostra feina serà molt important per tal d'informar als banyistes de les normes Covid-19 perquè puguen gaudir de la platja amb seguretat". Segons assenyalava les feines que desenvoluparan seran informació als usuaris, controlar l'aforament de les platges, garantir el compliment de les normes i notificar a la Policia Local qualsevol incidència.

Per la seua banda, el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “fer de Vinaròs un municipi segur per gaudir de la costa i d’unes bones vacances és una de les prioritats de l’Ajuntament”. En aquest sentit, assenyalava que “els auxiliars de platges s’afegiran als agents de la Policia Local i a l’equip de salvament i socorrisme, per tal d’arribar al màxim número de persones”.

La regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha comentat que "gràcies a aquesta iniciativa 17 joves aturats, menors de 30 anys, podran millorar la seua situació laboral, a més d'adquirir experiència professional, al mateix temps que milloren els serveis que ofereix l'Ajuntament".

Per últim, tant Alsina, Albella, com Cano han demanat la responsabilitat de totes les persones per a respectar les normes d’higiene i distanciament per gaudir del litoral de Vinaròs amb total seguretat.