Skip to main content
Objetivos de Desarrollo Sostenible, ODS

Turisme rep un reconeixement pel seu treball per adaptar la destinació als ODS

Sobretot s'ha tingut en compte l'esforç per fer de Vinaròs un destí turístic sostenible, integrat en l'economia local, inclusiu i de qualitat Turisme Comunitat Valenciana ha reconegut Vinaròs pel treball desenvolupat des del Departament de Turisme per adaptar la destinació als Objectius de Desenvolupament Sostenible, ODS. El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, amb el tècnic de l'àrea, Gabi Quesada, es van traslladar divendres fins al CEAM de Sagunt per rebre el reconeixement de mans del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, a més de mantenir una reunió de treball amb temes vinculats amb els ODS i SICTED.

Sobretot es reconeix l'esforç per a posar en marxa projectes que enllacen el benestar de les persones vinculat amb el desenvolupament socioeconòmic de la destinació. D'altra banda, també es contribueix a la protecció de la vida marina a través de la conservació d'un dels principals atractius turístic de Vinaròs, com són les platges i les cales. Una tasca a la que s'afegeix el treball per fer de la costa un recurs accessible i inclusiu per a les persones amb mobilitat reduïda, al mateix temps que també s'ha crear un pla de contingència front la Covid-19 per a preservar la salut dels banyistes.

Així mateix, Vinaròs treballa amb una Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat, EDUSI, que permetrà culminar diversos projectes de gran envergadura que incrementarà encara més el seu compromís amb els ODS.

El regidor Albella ha destacat que aquest "reconeixements són importants perquè suposen un al·licient més per a continuar treballant per un turisme sostenible, inclusiu i intel·ligent". En aquest sentit, assenyalava que és fonamental comptar amb la col·laboració del sector privat, a través del SICTED, per continuar fent de Vinaròs un destí referent a la Comunitat Valenciana.