Skip to main content
Saborea España - Vinaròs

Vinaròs participa en l'Assemblea General de Saborea España

La reunió s'ha fet de forma virtual i ha servit per a presentar la nova iniciativa "Ruta 22" per a mostrar els atractius gastronòmics de les destinacions a través de les xarxes socials

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha representat Vinaròs durant l'Assemblea General Ordinària de Saborea España per fer balanç la gestió realitzada durant el 2020 i donar a conéixer el nou pla de treball per aquest any. Cal destacar que la reunió ha comptat amb la presència dels màxims responsables de l'Associació, el president Adolfo Muñoz, la vicepresidenta Ana María Redondo i el també vicepresident José Luis Izuel, a més dels representants dels destins, Hostaleria de Espanya, l'Organització Europea de Cuiners (Euro-Toques) i la Federació d'associacions i rebosters d'Espanya (Facyre).

Durant l'Assemblea es va presentar la nova proposta "Ruta 22", una iniciativa innovadora basada en les experiències que una parella de youtubers viurà recorrent els destins de Saborea España, a través de les rutes i propostes gastronòmiques de cada localitat. Aquest contingut s'emetrà a les xarxes socials i també pels canals en línia.

D'altra banda, gràcies a la col·laboració amb Turespaña i les seues Oficines de Turisme al Exterior, es farà una important promoció internacional centrada en les campanyes en línia, publireportatges i presentacions virtuals arreu del món. Així mateix, també es fomentarà la sostenibilitat i la potenciació del patrimoni gastronòmic.

Dintre del nou pla de treball per aquest 2021 també s'ha previst presentar projectes als fons europeus com la millora del destí, la creació de rutes, la senyalització interactiva o la posada en marxa d'espais gastronòmics per al seu desenvolupament. Es tracta d'iniciatives que ara mateix es troben en fase d'elaboració i que durant el mes de febrer es sotmetran a un procés participatiu per part dels membres de Saborea Espanya.

El regidor Albella ha destacat que "l'Assemblea General és molt important per tal de fer balanç de les accions realitzades en l'últim any, a més d'acordar noves estratègies per a la promoció gastronòmica dels destins que formen part de l'Associació". En aquest sentit, assenyalava que tot i la pandèmia cal continuar treballant en aquesta línia, a més de donar suport al sector hostaler, per estar preparats per atendre als visitants un cop millore la situació.