Skip to main content
paddle surf

Vinaròs supera el 70% d’ocupació turística durant el mes de setembre

La destinació de Vinaròs continua amb bona acceptació per part de la demanda turística al llarg del mes de setembre

Des de Turisme Vinaròs s’ha informat, en el dia d’avui, de les dades de l’ocupació de la destinació. Per tal d’obtindre-les, d’una banda, s’ha consultat les empreses d’allotjament reglat de la destinació, i d'altra banda, s’han considerat les dades dels visitants que ha obtingut la Tourist Info Vinaròs. Així doncs, d’acord amb les xifres recollides la ciutat ha aconseguit un 72 % d’ocupació, una quantitat que supera un 2% la mitjana valenciana del mes de setembre.

Quant a la procedència dels visitants, torna a ser destacada la presència del turisme francés i en relació al públic d’origen espanyol els turistes catalans, aragonesos i madrilenys han estat els més significatius. Pel que fa a la tipologia d’allotjament emprada, els hotels i els càmpings són l’opció escollida de manera preferent pels visitants.

Amb aquestes dades el primer tinent d’alcalde i regidor d’Interés Turístic i Promoció de la Ciutat, Marc Albella, ha mostrat la seua satisfacció per les xifres i ha destacat que "l’esforç realitzat en la programació d’activitats, com ara les jornades gastronòmiques de Tapa en Tapa, les del Ranxo Mariner i també, la programació de la Carta Pobla, permeten allargar la temporada turística en els mesos de setembre i octubre".

Tags