Skip to main content

Esdeveniments comercials

Durant tot l’any se celebren a Vinaròs tot tipus d’esdeveniments comercials amb l’objectiu de promocionar i fomentar l’activitat econòmica del municipi. Esdeveniments completament oberts tant als mateixos vinarossencs com als turistes i visitants, encantats amb la possibilitat d’adquirir productes de tot tipus a preus irresistibles. Aquests en són alguns:

Les Botigues al Carrer

Dos diumenges l’any, coincidint amb el final de les rebaixes de Nadal i d’estiu, els comerços del nucli antic de Vinaròs participen en una activitat molt singular. A Les Botigues al Carrer, els comerciants instal·len parades als carrers per vendre a un preu molt atractiu, els seus articles de moda, calçat, perfumeria, regals, complements, etc. Un esdeveniment al qual cada any s’uneixen més establiments, alguns fins i tot relacionats amb el sector de la restauració o la promoció immobiliària.

Mercat ambulant

El tradicional mercat ambulant setmanal, popularment conegut com «el dijous», s’instal·la cada dijous al passeig marítim de Vinaròs. Les nombroses parades ofereixen als visitants tot el que et pugues imaginar, des de fruites i hortalisses fins a articles de moda i sabateria, bijuteria, complements, joguines, articles de segona mà i col·leccionisme, etc.

Vinaròs Fashion Night

La Vinaròs Fashion Night és un esdeveniment ja consolidat al municipi que se celebra cada any al mes de juny i en què l’obertura comercial de les botigues del centre històric de la ciutat es fa en horari nocturn (fins aproximadament la 01:00 h). Compten amb música en directe i tot tipus d’activitats d’animació per a la diversió del públic infantil i adult, a més de sortejos entre totes les persones que facen compres a les botigues participants. Es tracta d’una proposta original i diferent, dissenyada per dinamitzar el centre comercial de la ciutat i que els veïns i visitants de Vinaròs puguen passar una nit de compres en família molt divertida.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.