Skip to main content
solete

Dos restaurants de Vinaròs aconsegueixen un Solete de la Guia Repsol

El municipi compta per primera vegada amb aquestes distincions atorgades als establiments La Carabassa i A Fuego Lento

L'Ajuntament de Vinaròs vol transmetre la seua felicitació als dos restaurants de la localitat que han aconseguit un Solete de la Guia Repsol, en reconeixement a l'excel·lent cuina que ofereixen, acompanyada d'una atenció de gran qualitat. Cal destacar que aquestes distincions són una nova iniciativa que sobretot vol premiar als establiments, com bars, cafeteries, restaurants amb menú de dia o tasques amb una decoració agradable i original, a més d'una proposta culinària creativa.

En el cas de La Carabassa, s'ha tingut en compte la seua capacitat per oferir una cuina imaginativa amb un preu molt ajustat i amb un producte de gran qualitat, que aconsegueix sorprendre als comensals. Pel que fa A Fuego Lento, sobretot destaca la decoració original de l'establiment, acompanyat per les tradicionals graellades argentines amb racions generoses i vins ideals per maridar l'excel·lent carn.

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Interés Turísitc i Promoció de la Ciutat, Marc Albella, ha felicitat els dos restaurants per haver aconseguit el Solete de la Guia Repsol i ha destacat que per primera vegada Vinaròs comptarà amb dos establiments amb aquest important reconeixement. En aquest sentit, Albella assenyalava que "aquestes distincions posen en valor el treball de molts restaurants i establiments de Vinaròs que s'esforcen cada dia per intentar oferir la millor cuina amb el millor producte de proximitat, sempre acompanyat amb un servei excel·lent, i on l'Ajuntament sempre estarà al seu costat per a la promoció de la gastronomia com a element distintiu.


 

Tags