Skip to main content
Nadal a Vinaròs

L'Ajuntament presenta la programació de Nadal 2020

Els actes vindran acompanyats amb la tradicional il·luminació dels carrers que s'encendrà avui divendres per ajudar a crear un bon ambient festiu al municipi

Aquest matí el primer tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i d'Interés Turístic, Marc Albella, amb la regidora d'Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha presentat la programació de Nadal 2020. Tot i la pandèmia des de l'Ajuntament s'ha volgut crear una agenda especial d'activitats, sempre amb totes les mesures de seguretat corresponents, perquè petits i grans, puguen gaudir d'aquestes dates tan senyalades.

El regidor Albella ha destacat que "es tracta d'una programació amb la que es pretén animar a la gent que surti al carrer per gaudir del Nadal i fer les compres als comerços, per ajudar a dinamitzar l'economia local, a més també de ser un referent per a la resta de la comarca". En aquest sentit, insistia que tots es actes previstos se celebraran amb totes les mesures de seguretat corresponents.

Una de les principals novetat serà la celebració de la Fira Lluís Santapau a la pèrgola del passeig de Colom, del 3 al 13 de desembre, amb la participació de cinc paradetes que oferiran productes elaborats amb xocolata, així també com dolços tradicionals nadalencs. El regidor Albella ha destacat que aquesta fira serà un homenatge a Santapau, un veí vinarossenc que va ser un mestre de la xocolata i considerat un dels principals precursors de les mones de xocolata.

Una altra de les novetats serà la instal·lació d'una pista de gel sintètic també a pèrgola del passeig de Colom des del 3 de desembre al 6 de gener. Cal destacar que es farà un estricte control de l'aforament i de totes les mesures establertes per les autoritats sanitàries.

Pel que fa a l'arribada dels Reis d'Orient, es farà un espectacle especial que es podrà seguir en directe des de Canal 56 el dia 5 de gener a partir de les 18:30h. Albella assenyalava que s'han estudiat diverses alternatives, però al final davant de la prohibició de no poder celebrar espectacles itinerants, s'ha optat per aquesta opció televisada perquè es puga seguir des de casa amb total seguretat. En aquest sentit, afegia que s'ha treballat de forma conjunta amb els Reis i les entitats locals perquè sobretot, els més petits, puguen gaudir d'una nit màgica.

La regidora Morellà ha sigut l'encarregada de detallar totes les decoracions nadalenques i la il·luminació que s'ha instal·lat a la ciutat per tal de crear un bon ambient festiu. Segons ha assenyalat una de les principals novetats és la col·locació de decoracions a la plaça de Sant Antoni, així com detalls florals al carrer de Sant Tomàs. Morellà comentava que "gaudir de tot l'enllumenat i decoracions que s'han instal·lat a la ciutat és una bona excusa per a sortir de casa a passejar, al mateix que també s'ajuda a dinamitzar l'activitat comercial".

Tota la programació de Nadal la poden consultar a través del web de l'Ajuntament de Vinaròs, xarxes socials i Tourist Info.

Des del Govern Municipal desitgen a tots els veïns unes bones festes nadalenques.